Nederlands Kooikerhondje : 7 Kostenlose Kooikerhondje Kooiker Fotos : Het kooikerhondje kan goed overweg met andere dieren waarmee ze zijn opgegroeid.

Nederlands Kooikerhondje : 7 Kostenlose Kooikerhondje Kooiker Fotos : Het kooikerhondje kan goed overweg met andere dieren waarmee ze zijn opgegroeid.. Het kooikerhondje is een nederlandse eendenhond. Dit lukte haar wonderwel en binnen afzienbare tijd slaagde zij erin om het huidige kooikerhondje te 'vormen'. Van huis uit is het kooikerhondje een werkhond: Gemiddeld worden deze honden 14 jaar oud. Beknopte geschiedenis het kooikerhondje werd oorspronkelijk (en nu nog incidenteel) in de eendenkooi gebruikt.

Zij zijn gezinshonden en zo af en toe hebben we een nestje pups. Bekijk snel ons enorme aanbod kooikerhondje pups! Het kooikerhondje is één van de typische nederlandse honden. Dit lukte haar wonderwel en binnen afzienbare tijd slaagde zij erin om het huidige kooikerhondje te 'vormen'. De schouderhoogte is ongeveer 40 cm en de teefjes zijn wat kleiner.

Kooikerhondje Dog Breed Information
Kooikerhondje Dog Breed Information from vetstreet.brightspotcdn.com
Wij zijn ook te vinden op social media. Assistent van de kooibaas, bewaker van huis en erf, verdelger van muizen, mollen en ratten. He moves with his head held high; Het kooikerhondje lokt met zijn wit met rode pluimstaart de nieuwsgierige eenden richting de vangpijp, hierbij is de samenwerking en gehoorzaamheid op de tekens van de baas erg belangrijk. Kooikerhondje pups te koop aangeboden op puppyplaats.nl, puppyplaats is de plaats voor het vinden en aanbieden van leuke kooikerhondje pups! De kosten voor een kooikerpup kunnen licht afwijken per individuele fokker. Het kooikerhondje is een écht nederlands hondenras. Sinds 1966 zijn wij als kooikerras officieel erkend door de fci.

Het kooikerhondje is een nederlands ras dat van oorsprong een werkhondje was in de eendenkooi.

Hoewel men aanneemt dat hij al jaren een alledaagse partner van de nederlandse eendenjagers is, is het kooikerhondje zoals wij hem de dag van vandaag kennen, een relatief nieuwe aanwinst van de jachthondengroep. Ze worden tussen de 35 en 42 cm groot. Het nederlandse kooikerhondje in het kort. Hij hecht zich erg aan zijn eigenaar, kan eenkennig zijn en is terughoudend naar onbekenden. Het kooikerhondje is één van de typische nederlandse honden. In actie wordt de goed gevederde wuivende staart op dezelfde hoogte gedragen als of boven de bovenlijn. De kosten voor een kooikerpup kunnen licht afwijken per individuele fokker. Ze zijn geschikt als gezelschapshond Hij jaagt de eenden niet op maar lokt ze met zijn vrolijk wuivende staart. Within the next 3 months. Hij beweegt met opgeheven hoofd; Zij zijn gezinshonden en zo af en toe hebben we een nestje pups. Kooikerhondje pups te koop aangeboden op puppyplaats.nl, puppyplaats is de plaats voor het vinden en aanbieden van leuke kooikerhondje pups!

Sinds 1966 zijn wij als kooikerras officieel erkend door de fci. Kooikerhondjes zijn sportief en alert en hebben vrij veel beweging nodig. He moves with his head held high; Het is een lief, vrolijk en pittig hondje, attent en intelligent, dat graag voor de baas wil werken. We zijn lid van de vhnk en fokken volgens het vhnk fokregelement.

Kooikerhondje Puppies Pets Dogs And Puppies
Kooikerhondje Puppies Pets Dogs And Puppies from i.pinimg.com
Hij hecht zich erg aan zijn eigenaar, kan eenkennig zijn en is terughoudend naar onbekenden. Welkom op de website van kennel van de namidonk. Kooikerhonden houden van spelen en water. We hebben een stop op de wachtlijst. Kooikerhondjes zijn sportief en alert en hebben vrij veel beweging nodig. De gemiddelde prijs van een kooikerhondje ligt tussen de 1000 en 1500 euro per pup. Hij was ook gewend om klein ongedierte rond het huis te jagen toen hij aan het werken was met eend. Het nederlandse kooikerhondje is een harmonisch gebouwde oranjerode, partikleurige kleine sporthond met bijna vierkante lichaamsverhoudingen.

Nederlandse kooikerhondje oorspronkelijk doel jachthond speciaal voor de eendenjacht in de eendenkooi, alsmede het bewaken en ongediertevrij houden van de eendenkooi.

Het kooikerhondje dankt zijn naam aan de eendenkooien waar deze hond al eeuwenlang de assistent is van de kooiker, een eendenjager. De kosten voor een kooikerpup kunnen licht afwijken per individuele fokker. Het kooikerhondje lokt met zijn wit met rode pluimstaart de nieuwsgierige eenden richting de vangpijp, hierbij is de samenwerking en gehoorzaamheid op de tekens van de baas erg belangrijk. In actie wordt de goed gevederde wuivende staart op dezelfde hoogte gedragen als of boven de bovenlijn. Het nederlandse kooikerhondje is oorspronkelijk gefokt om te kunnen werken in de eendenkooien. Hij lokt eenden in een val (de kooi), waar de vogels ofwel worden gestreept voor ornithologisch onderzoek of naar de markt worden gestuurd. Wij zijn ook te vinden op social media. Ze worden tussen de 35 en 42 cm groot. Het kooikerhondje is een ras dat hoort bij de staande jachthonden, de spaniels en de retrievers. Daardoor zijn de raskenmerken primair bedoeld om op een natuurlijke wijze goed te kunnen functioneren. Nederlandse kooikerhondje oorspronkelijk doel jachthond speciaal voor de eendenjacht in de eendenkooi, alsmede het bewaken en ongediertevrij houden van de eendenkooi. Merry and pleasant, this friendly breed thrives on both outdoor activities and downtime in the house. Kooikerhondjes zijn sportief en alert en hebben vrij veel beweging nodig.

Het nederlandse kooikerhondje in het kort. Nederlands kooikerhondje het nederlandse kooikerhondje is een gevoelige, intelligente en levendige hond. Hij werd gefokt om eenden in een val te lokken om te worden vastgebonden voor onderzoek of verzameld voor de markt. Hij hecht zich erg aan zijn eigenaar, kan eenkennig zijn en is terughoudend naar onbekenden. Hij was ook gewend om klein ongedierte rond het huis te jagen toen hij aan het werken was met eend.

Deutscher Club Fur Kooikerhondje Kooikerhondje Verein
Deutscher Club Fur Kooikerhondje Kooikerhondje Verein from kooikerhome.de
Volgens de verhalen moeten we voor de oorsprong van dit hondje terug naar de 16e of 17e eeuw. Vroeger werden wij in nederland vooral gebruikt om de nieuwsgierige eenden te lokken in een eendenkooi waar ze werden gevangen. Hun vacht is halflang, met aansluitende beharing. Het kooikerhondje is een nederlandse eendenhond. Nederlands kooikerhondje het nederlandse kooikerhondje is een gevoelige, intelligente en levendige hond. Van huis uit is het kooikerhondje een werkhond: Het kooikerhondje is een lichte en elegante nederlander. Kooikerhondjes zijn sportief en alert en hebben vrij veel beweging nodig.

Welkom bij kennel van het backershuys.

Het kooikerhondje, ook wel kooiker of kooikertje genoemd, is een oorspronkelijk nederlands, sinds 1966 officieel erkend hondenras. Het kooikerhondje kan goed overweg met andere dieren waarmee ze zijn opgegroeid. De kleur van een kooiker is wit met rode platen. Hij hecht zich erg aan zijn eigenaar, kan eenkennig zijn en is terughoudend naar onbekenden. Assistent van de kooibaas, bewaker van huis en erf, verdelger van muizen, mollen en ratten. De gemiddelde prijs van een kooikerhondje ligt tussen de 1000 en 1500 euro per pup. Het kooikerhondje lokt met zijn wit met rode pluimstaart de nieuwsgierige eenden richting de vangpijp, hierbij is de samenwerking en gehoorzaamheid op de tekens van de baas erg belangrijk. Gemiddeld worden deze honden 14 jaar oud. Van huis uit is het kooikerhondje een werkhondje: Nederlandse kooikerhondje oorspronkelijk doel jachthond speciaal voor de eendenjacht in de eendenkooi, alsmede het bewaken en ongediertevrij houden van de eendenkooi. Het kooikerhondje is een ras dat hoort bij de staande jachthonden, de spaniels en de retrievers. Gemiddeld wegen de honden 12 kg. Ze hechten zich sterk aan hun familie en zijn gereserveerd tegenover vreemden.

Gemiddeld worden deze honden 14 jaar oud nederland. Hij was ook gewend om klein ongedierte rond het huis te jagen toen hij aan het werken was met eend.

Posting Komentar

0 Komentar