Χαλκιδική Φωτιά - Fwtia Kai Sthn Xalkidikh Pellanews : Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική περιοχή του ταξιάρχη στη χαλκιδική.

Χαλκιδική Φωτιά - Fwtia Kai Sthn Xalkidikh Pellanews : Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική περιοχή του ταξιάρχη στη χαλκιδική.. To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό χαλκιδικής και καθημερινά, από τον μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη. Φωτιά σε εξέλιξη στο 1ο και στο 2ο πόδι στη χαλκιδική (φωτο + video) 11/08/2021 22:03 τωρα: Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική περιοχή του ταξιάρχη στη χαλκιδική. Πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης 21/7 στα δουμπιά στον πολύγυρο χαλκιδικής.

Μεγάλο πρόβλημα από τους κεραυνούς έχει δημιουργηθεί στη χαλκιδική. Στο σημείο επιχειρούν 13 πυροσβέστες με 5 οχήματα, ενώ δεν απειλούνται. Η νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση, σύμφωνα την πυροσβεστική. Η πυροσβεστική υπηρεσία ενημερώθηκε για το συμβάν λίγο πριν τις 15.00. Μιλώντας στη voria.gr ο δήμαρχος σιθωνίας, κυπαρίσσης ντέμπλας, ανέφερε πως η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο, ενώ έχει γίνει έκκληση να σπεύσουν εναέρια μέσα.

Lzzhmp8gcqgbom
Lzzhmp8gcqgbom from cdn.cnngreece.gr
Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι. Υπό έλεγχο τέθηκε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης σε δασική. To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό χαλκιδικής και καθημερινά, από τον μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη. Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά στη φούρκα του δήμου κασσάνδρας στο νομό χαλκιδικής, που καίει δασική έκταση, χωρίς να απειλεί τον. Υπό έλεγχο τέθηκε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης σε δασική έκταση, κοντά στη φούρκα, στην κασσάνδρα χαλκιδικής. Φωτιά ξέσπασε στον νέο μαρμαρά. «μέχρι το μεσημέρι, θα σβήσει η φωτιά στη φούρκα» 12/08/2021 11:50 χαλκιδική: Σύμφωνα με την πυροσβεστική από τη φωτιά δεν απειλούνται κατοικημένες.

Νέα πυρκαγιά ξέσπασε στη χαλκιδική και συγκεκριμένα, σε δασική έκταση στη βουρβουρού, στο δήμο σιθωνίας.

Φωτιά σε εξέλιξη στο 1ο και στο 2ο πόδι στη χαλκιδική (φωτο + video) 11/08/2021 22:03 τωρα: Σε ύφεση είναι πλέον η φωτιά στη φούρκα του δήμου κασσάνδρας στο νομό χαλκιδικής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά καίει σε δασική έκταση, ενώ στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική με 10 οχήματα… Η πυροσβεστική υπηρεσία ενημερώθηκε για το συμβάν λίγο πριν τις 15.00. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης 21/7 στα δουμπιά στον πολύγυρο χαλκιδικής. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική. Αυτή τη στιγμή δεν πετούν εναέρια μέσα στη χαλκιδική. Υπό έλεγχο τέθηκε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης σε δασική. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική περιοχή του ταξιάρχη στη χαλκιδική. 12.08.21 , 11:46 φωτιά χαλκιδική: Φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή του νέου μαρμαρά, στη σιθωνία χαλκιδικής ξέσπασε το βράδυ. Στο σημείο επιχειρούν 13 πυροσβέστες με 5 οχήματα, ενώ δεν απειλούνται. Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά στη φούρκα του δήμου κασσάνδρας στο νομό χαλκιδικής, που καίει δασική έκταση, χωρίς να απειλεί τον.

Μιλώντας στη voria.gr ο δήμαρχος σιθωνίας, κυπαρίσσης ντέμπλας, ανέφερε πως η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο, ενώ έχει γίνει έκκληση να σπεύσουν εναέρια μέσα. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική περιοχή του ταξιάρχη στη χαλκιδική. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική. Να σημειωθεί πως τις τελευταίες ημέρες η χαλκιδική βρίσκεται στην κατηγορία κινδύνου 4 στον χάρτη πρόβλεψης κινδύνου. «μέχρι το μεσημέρι, θα σβήσει η φωτιά στη φούρκα» 12/08/2021 11:50 χαλκιδική:

Pyrina Metwpa Ayth Thn Wra Se Rodo Kilkis Kai Xalkidikh Lifo
Pyrina Metwpa Ayth Thn Wra Se Rodo Kilkis Kai Xalkidikh Lifo from www.lifo.gr
12.08.21 , 11:46 φωτιά χαλκιδική: Φωτιά σε βουρβουρού και μαρμαρά. Γιατροί έσωσαν πολίτη που έπαθε ανακοπή στην παραλία της χανιώτης Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική. Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στη φούρκα του δήμου κασσάνδρας στην χαλκιδική και σύμφωνα με την. Να σημειωθεί πως τις τελευταίες ημέρες η χαλκιδική βρίσκεται στην κατηγορία κινδύνου 4 στον χάρτη πρόβλεψης κινδύνου. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική περιοχή του ταξιάρχη στη χαλκιδική. Σε εξέλιξη βρίσκεται μέχρι και αυτή την ώρα η φωτιά που ξέσπασε στις 14:45 την τετάρτη στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική, όπου ήδη έχει αναπτυχθεί μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Η πυροσβεστική υπηρεσία ενημερώθηκε για το συμβάν λίγο πριν τις 15.00.

Καθηλωτικοί οι κεραυνοί πριν τη φωτιά στη φούρκα Συναγερμός σήμανε πριν από λίγο στη χαλκιδική. Η τεράστια και πολύ γρήγορη κινητοποίηση της πυροσβεστικής. Φωτιά ξέσπασε από κεραυνούς που έπεσαν στη χαλκιδική. Πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι. Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής, στον δήμο σιθωνίας, στην περιοχή τορώνη.για την κατάσβεσή της, σύμφωνα με το thestival.gr, κινητοποιήθηκαν 18 οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 46. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης 21/7 στα δουμπιά στον πολύγυρο χαλκιδικής. Φωτιά καίει δασική έκταση στη κασσάνδρα χαλκιδικής. Σε ύφεση είναι πλέον η φωτιά στη φούρκα του δήμου κασσάνδρας στο νομό χαλκιδικής. «μέχρι το μεσημέρι, θα σβήσει η φωτιά στη φούρκα» 12/08/2021 11:50 χαλκιδική: Σε εξέλιξη βρίσκεται μέχρι και αυτή την ώρα η φωτιά που ξέσπασε στις 14:45 την τετάρτη στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική, όπου ήδη έχει αναπτυχθεί μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε χαμηλή βλάστηση έξω από τη νικήτη χαλκιδικής.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική από τη φωτιά δεν απειλούνται κατοικημένες. Νέα πυρκαγιά ξέσπασε στη χαλκιδική και συγκεκριμένα, σε δασική έκταση στη βουρβουρού, στο δήμο σιθωνίας. 12.08.21 , 11:46 φωτιά χαλκιδική: Υπό έλεγχο τέθηκε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης σε δασική. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά καίει σε δασική έκταση, ενώ στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική με 10 οχήματα…

Xalkidikh Fwtia Sthn Torwnh Si8wnias Alpha Patras
Xalkidikh Fwtia Sthn Torwnh Si8wnias Alpha Patras from alphapatras.gr
Φωτιά σε εξέλιξη στο 1ο και στο 2ο πόδι στη χαλκιδική (φωτο + video) 11/08/2021 22:03 τωρα: Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά καίει σε δασική έκταση, ενώ στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική με 10 οχήματα… To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό χαλκιδικής και καθημερινά, από τον μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη. Η πυροσβεστική υπηρεσία ενημερώθηκε για το συμβάν λίγο πριν τις 15.00. Γιατροί έσωσαν πολίτη που έπαθε ανακοπή στην παραλία της χανιώτης Να σημειωθεί πως τις τελευταίες ημέρες η χαλκιδική βρίσκεται στην κατηγορία κινδύνου 4 στον χάρτη πρόβλεψης κινδύνου. Σε ύφεση είναι πλέον η φωτιά στη φούρκα του δήμου κασσάνδρας στο νομό χαλκιδικής. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική περιοχή του ταξιάρχη στη χαλκιδική.

Μικρές εστίες φωτιάς έχουν ξεσπάσει σε πολλές περιοχές ενώ είναι.

Στο σημείο έχει σπεύσει ισχυρή πυροσβεστική δύναμη, με στόχο να θέσει άμεσα τη φωτιά υπό έλεγχο. Φωτιά σε βουρβουρού και μαρμαρά. Συναγερμός σήμανε πριν από λίγο στη χαλκιδική. Στην περιοχή επιχειρούν δεκαοκτώ πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, ενώ από αέρος συμμετέχει ένα ελικόπτερο. Σε αυτό οφείλουν οι γκέισες τη σφριγηλή επιδερμδίδα τους 12.08.21 , 11:43 σκύλος. Μεγάλο πρόβλημα από τους κεραυνούς έχει δημιουργηθεί στη χαλκιδική. Νέα φωτιά στη χαλκιδική και συγκεκριμένα στην περιοχή καρβουνάς. Σύμφωνα με την πυροσβεστική από τη φωτιά δεν απειλούνται κατοικημένες. Σε εξέλιξη βρίσκεται μέχρι και αυτή την ώρα η φωτιά που ξέσπασε στις 14:45 την τετάρτη στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική, όπου ήδη έχει αναπτυχθεί μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Φωτιά ξέσπασε από κεραυνούς που έπεσαν στη χαλκιδική. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης 21/7 στα δουμπιά στον πολύγυρο χαλκιδικής. Η πυροσβεστική υπηρεσία ενημερώθηκε για το συμβάν λίγο πριν τις 15.00. Η τεράστια και πολύ γρήγορη κινητοποίηση της πυροσβεστικής.

Posting Komentar

0 Komentar